Ads 468x60px

nkj

duminică, 15 aprilie 2012

CANON RUPE GURA TARGULUI CU O CAMERA FOTO DE 15.000$ – EOS-1D C

    Chiar daca 15.000$ nu este o suma pe care cei mai multi dintre noi sunt dispusi sa o cheltuiasca pe un aparat foto, este placut sa vezi ca un producator precum Canon face o treaba foarte buna in a justifica un procent semnificativ din acest pret cu cel mai nou aparat foto al sau.
EOS-1D C este un aparat foto full-frame cu un senzor de 18,1 mega pixeli ce va fi disponibil pentru achizitie pana la sfarsitul acestui an si care va filma pentru prima oara, cand vine vorba de Canon, la rezolutia 4K – 4096 x 2160.
    Desi la capitolul captura foto nu face cu nimic mai mult decat recent lansatul EOS-1D X, noul full frame de la Canon are ca punct forte captura video. Din acest punct de vedere, formatul preferat este 8bit 4:2:2 Motion JPEG la o rezolutie 4K cu o viteza de 24 FPS-uri pe secunda. Printre altele,suporta si filmarea in format Full HD cu o viteza de 24 sau 60 FPS-uri. Sensibiltatea in modul extins urca pana la 25.600 pixeli iar un stream Full HD necompresat poate fi trimis pentru captura catre un al dispozitiv prin portul HDMI al camerei.
    La capitolul design, pare sa aiba extrem de multe in comun cu modelul 1D X iar pentru captura include posibilitatea de utiliza 2 carduri CF. Factorul de crop, cand vine vorba de captura 4K, este de 1,3x fata de 1,6x in cazul senzorul obisnuiti APS-C  iar in cazul Full HD pentru un aspect mai artistic puteti atinge prin decupere mai formatul de pelicula clasica Super 35. Legat de foto, vorbim de doua procesoare DIGIC 5+, o sensibilitate  ISO de la 100 la 51200 si o viteza de captura la rezolutia nativa a senzorului de pana 12 FPS-uri.
    Desi nu avem inca toate specificatiile acestui model cu siguranta abilitatile de captura video va genera cativa fani ai modelului inainte de a pune cineva mana pe el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu